Het team

Maak kennis met onze medewerkers

Trots stel ik mijn team aan u voor. Wij vormen samen een hartelijk en vakkundig team.

Saskia | Orthodontiepraktijk Binda in Barnebeld
Saskia Binda

Orthodontist

1984-1989:
Studie tandheelkunde Katholieke Universiteit Nijmegen

1989-1993:
Specialisatie orthodontie Katholieke Universiteit Nijmegen 

1993-heden:
Oprichter en eigenaar Orthodontiepraktijk Ede en Orthodontiepraktijk Binda Barneveld

2008-2012:
Algemeen bestuurslid Vereniging van orthodontisten (VVO

BIG registratienummer: 19019989002

Esther | Orthodontiepraktijk Binda in Barnebeld
Esther

Praktijkmanager/secretaresse

Sinds november 2015 ben ik in de praktijk als secretaresse begonnen. Ik woon in Barneveld, ben getrouwd en heb 3 kinderen. Ik heb jarenlang bij een bank gewerkt. Voornamelijk als administratief medewerkster en balie medewerkster. Het leuke van mijn huidige baan vind ik het directe contact met mensen. Ook geeft het mij veel voldoening om te zien hoe blij iemand kan zijn met een mooi gebit.

 

Elly | Orthodontiepraktijk Binda in Barnebeld
Elly

Kwaliteitsmanager/secretaresse

Sinds 2000 werk ik met veel plezier bij Orthodontiepraktijk Binda. De eerste jaren heb ik gewerkt als orthodontie assistente, maar in de loop van de tijd ben ik steeds meer als secretaresse gaan werken. Als kwaliteitsmanager bewaak ik de kwaliteit van diverse processen binnen de praktijk. Ook heb ik veel affiniteit met ICT binnen onze praktijk. Maar vooral vind ik het omgaan met mensen heel erg leuk, zowel de volwassenen als de jongeren. Het geeft mij een goed gevoel als mensen blij en tevreden bij ons de deur uit gaan.

 

Jeanine | Orthodontiepraktijk Binda in Barnebeld
Jeanine

Orthodontie-assistente

Vanaf begin 2016 werk ik in deze praktijk. Ik ben in 2015 afgestudeerd aan de Kunstacademie in Zwolle. Ik ben omgeschoold tot orthodontieassistente. Naast het werk als orthodontie assistente, ben ik ook verantwoordelijk voor de voorraad en de bestellingen. Wat dit werk leuk maakt, is de afwisseling in de behandelingen en het werken binnen een heel fijn team. 

 

Christa | Orthodontiepraktijk Binda in Barnebeld
Christa

Orthodontie-assistente

Na mijn opleiding tandartsassistente heb ik eerst enkele jaren in een tandartspraktijk gewerkt. Ik ben sinds 2000 werkzaam hier in de praktijk. Het leuke van het werken hier is de diversiteit aan patiënten waarmee wij werken en de verschillende soorten behandelingen. Geen dag is hetzelfde. Verder vind ik het heel positief dat wij met elkaar continue werken aan verbetering en modernisering.

Nienke | Orthodontiepraktijk Binda in Barnebeld
Nienke

Orthodontie-assistente

Sinds juni 2018 werk ik bij Orthodontiepraktijk Binda. Daarvoor heb ik 7,5 jaar in een tandartspraktijk gewerkt, eerst als assistente en later als preventie-assistente. Ik zocht naar meer uitdaging en zelfstandig werk. Zo kwam ik uit bij de orthodontie. Wat ik leuk vind in dit werk is de diversiteit van behandelingen, zelf behandelingen uitvoeren en ook het samenwerken met collega’s. De leukste behandeling vind ik het er uit halen van de beugel en dan het mooie resultaat en de stralende lach te zien. Wie weet, tot snel!

Melissa | Orthodontiepraktijk Binda in Barnebeld
Melissa

Orthodontie-assistente

Sinds september 2019 werk ik in deze praktijk. Daarvoor heb ik de BBL opleiding voor tandartsassistente gedaan en mijn diploma gehaald. Ik heb eerst 3 jaar bij een tandartspraktijk gewerkt, maar ik wilde mijzelf verder ontwikkelen en zelfstandiger werken, zo ben ik bij Orthodontiepraktijk Binda gekomen. Het leuke aan dit werk vind ik dat je zelfstandig, maar ook samen werkt, de omgang met patiënten  en het werken in een fijn en gezellig team.

Binda_015 anoniem klein
Lisette

Orthodontie-assistente